Medovo-horčicové kuracie prsia

Medovo-horčicové kuracie prsia u nás na terase

Grilovanie na našej terase v Žakovciach má svoje čaro. Prevoňajte večer sladko-pikantnou arómou medovo-horčicových kuracích pŕs a užite si chuť leta kedykoľvek.

Ingrediencie:

  • 4 kuracie prsia
  • 3 PL medu
  • 2 PL dijonskej horčice
  • 1 PL citrónovej šťavy
  • Soľ a čierne korenie

Postup:

  1. Zmiešajte med, horčicu a citrónovú šťavu na marinádu.
  2. Prsia marinujte aspoň 2 hodiny, ideálne cez noc.
  3. Gril Napoleon predhrejte na strednú teplotu.
  4. Grilujte 6–8 minút z každej strany, kým nie sú mäkké a šťavnaté.
  5. Potrite prsia zvyšnou marinádou počas grilovania.