Grilované krevety s cesnakovým maslom

Grilované krevety s cesnakovým maslom

Pridajte do vášho večera trochu morskej atmosféry. Krevety na cesnakovom masle sú rýchle, lahodné a ideálne na letné večery v našich Apartmánoch.

Ingrediencie:

  • 500 g veľkých kreviet
  • 100 g masla
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 2 PL citrónovej šťavy
  • Čerstvý petržlen

Postup:

  1. Maslo rozpustite a zmiešajte s cesnakom, citrónovou šťavou a petržlenom.
  2. Krevety potrite touto zmesou a nechajte ich 30 minút marinovať.
  3. Gril Napoleon nastavte na strednú teplotu a krevety grilujte 2–3 minúty z každej strany.
  4. Servírujte s citrónovým klinčekom a chrumkavým chlebom.

Tip: Krevety sú perfektné ako predjedlo alebo ľahké hlavné jedlo.

  1.