Dokonalý steak na grile Napoleon

Dokonalý steak na grile Napoleon v našom altánku

Predstavte si večer pod hviezdnou oblohou, vôňu grilu a šťavnatý hovädzí steak na tanieri. V našom altánku v Apartmánoch Žakovce & SPA si môžete pripraviť steak ako profesionálny šéfkuchár – stačí použiť náš gril Napoleon

Ingrediencie:

  • 2 hovädzie steaky (ribeye alebo sviečkovica)
  • 2 PL olivového oleja
  • Čerstvý rozmarín
  • 2 strúčiky cesnaku
  • Soľ, čierne korenie

Postup:

  1. Steaky nechajte odpočívať pri izbovej teplote aspoň 30 minút.
  2. Potrite ich olivovým olejom a dochuťte rozmarínom, cesnakom, soľou a korením.
  3. Gril Napoleon predhrejte na vysokú teplotu (SIZZLE ZONE™ je ideálna na dokonalé opečenie).
  4. Grilujte 2–4 minúty z každej strany, podľa preferovanej prepečenosti.
  5. Nechajte steaky odpočívať 5 minút pred servírovaním.

Tip: Podávajte s čerstvou grilovanou zeleninou alebo opečenými zemiakmi.